פרושוטו וסלט פסטה מלון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 392 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם גבינת פרמזן-רג'יאנו, שן שום, מלון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פרושוטו עטוף קישואים מעל פסטה מלון, סלט מלון ופרושוטו, ו סלט מלון עם פרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
2
ניקוז; מגניב לטמפרטורת החדר.
3
מערבבים מיץ לימון ו 6 מרכיבים הבאים (דרך שום) במעבד מזון; תהליך כדי להתמזג. עם מעבד על, לאט לשפוך שמן זית דרך מצנח מזון; תהליך במשך 15 שניות או עד מעורבב.