קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פרחחים מזוגגים סיידר עם תפוחים ובצל

פרחחים מזוגגים סיידר עם תפוחים ובצל
פרחחים מזוגגים סיידר עם תפוחים ובצל עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 321 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו את התפוח של סבתא סמית, נקניקייה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: סיידר קריספין-ספוגים, פרחחים עטופים בבייקון עם בצל סיידר קשיח מקורמל, סיידר קשיח צלוי חזיר עם תפוחים ובצל, ו עוף סיידר תפוחים עם בצל קרמל ותפוחים.

הוראות

1
במחבת 12 אינץ', להמס חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים בצל; מפזרים מלח ופלפל. מבשלים בצל כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
הוסף קישורי bratwurst; להגדיל את החום בינוני גבוה. לבשל על 8 דקות או עד bratwurst הם חומים מכל הצדדים. מערבבים סיידר תפוחים וסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץיכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
4
חום לרתיחה. להפחית את החום בינוני; מבשלים על 5 דקות.
5
הסר bratwurst מ מחבת; מקום על צלחת. כיסוי; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץיכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים תפוח למחבת; מבשלים 10 דקות או עד שהתפוח מתרכך ורוטב מתעבה. תחזיר את בראטוורסט למחבת.
מרכיבים שתצטרך
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץיכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
לשרת.