קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

פרי בקארי

פרי בקארי
פרי בקארי נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 245 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם חצאי משמש, אבקת קארי, חצאי אפרסק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פירות בקארי חמים, פירות בקארי חמים, ו פירות קארי חמים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מסננים את כל הפרי, הזמנה 1/2 כוס כל מיץ משמש ואננס. תניח את ג ' וס בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
2
מניחים פירות סחוטים בתבנית אפייה 12 - x 8-x 2 אינץ', ומניחים בצד
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
מערבבים מיץ שמורות, סוכר, חמאה ואבקת קארי בסיר בינוני. מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות או עד סירופ מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
יוצקים סירופ על פירות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
5
אופים, חשוף, ב 350 במשך 20 דקות. כף פירות לתוך צלחת הגשה באמצעות כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה