פרי הדר טקילה שרימפס
הכנת המנה לוקחת כ 22 דקות. נסו קוקטייל טקילה הדר, רוטב לסלט הדרים טקילה, ו שרימפס טקילה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את המרינדה: בקערה, מערבבים שום, סוכר, שמן, טקילה, רוטב סויה ומיץ ליים טרי.
מוסיפים שרימפס לקערת התערובת. אפשר לשרימפס להתבשל ברוטב במשך כ -20 דקות.
לחמם את הגריל שלך לצלייה בחום ישיר.שיפוד על 2-3 שרימפס על כל שיפוד במבוק.גריל שרימפס במשך כ 2 דקות בכל צד, או עד שרימפס מבושל (תלוי בגודל של שרימפס)לסחוט קצת מיץ ליים טרי על שיפודי שרימפס ממש לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.