פריזה וסלט פטריות בר עם ביצה עלומה
פריזה וסלט פטריות בר עם ביצה עלומה עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 226 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-15 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מיץ לימון, שמן זית, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פריזה וסלט פטריות בר עם ביצה עלומה, סלט פריזי עם לארדונים וביצים עלומות, ו סלט פריזי עם לארדונים וביצים עלומות.
הוראות
מניחים פטריות בקערה גדולה. לזרוק עם 4 כפות שמן. לפזר פטריות על אפיית מעושן.
מפזרים מלח גס ופלפל.צולים עד מכרז, ערבוב מדי פעם, 25-30 דקות. להתקרר עד 2 שעות.
מניחים קערה גדולה של מים קרים לידסרטופ.
יוצקים מים נוספים לתוך גדולקילט להגיע לעומק של 2 אינץ'.
מוסיפים 1 כף מיץ לימון וסוגיםגידול של מלח גס למחבת. מביאים מים לרתיחה מעל חום בינוני. Crackeggs, 1 בכל פעם, לתוך מים (לבנים mayspread). מבשלים עד הלבנים מבושליםחלמונים עדיין רכים, occasionallyspooning מים מעל, על 3 דקות.
באמצעות כפית מחוררת, להעביר ביצההקערה של מים קרים. מילואים מחבת עם ציד בלתי חוקי מים. לעשות קדימה: יכול bemade 2 שעות קדימה.
בואו נעמוד על מערכת החדרים. להביא מחבת שמורה של waterto ומבשל. לחמם ביצים 1 דקה.
להקציף הנותרים 2 כפות שמן ו2 כפות מיץ לימון אחר גדולקערה להתמזג. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל צרוד.
מוסיפים פריזה,צנוניות ופטריות וזורקים למעיל. דיבידסלאד בין הלוחות. מעל כל סלט עםביצה עלומה ומגישים.
למנה: 240.7 קלוריות קלוריות,
2% קלוריות משומן, 19.8 גרם שומן,