פריזה וסלט צנון עם רוטב אגוזי לוז
פריזה וסלט צנון עם רוטב אגוזי לוז עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 218 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון משרת 6 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך צנוניות, מיץ לימון, אגוזי לוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: Mâche, פריזה, סלט צנון עם ויניגרט חרדל, סלט אגוזי לוז פריזי, כתום וקלוי, ו סלט פריזי עם רוטב בייקון חם.
הוראות
חום 1 כף שמן במחבת קטנה מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ.
מוסיפים אגוזי לוז ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, 2 עד 3 דקות. מגניב מעט במחבת.
מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
להעביר מגבות נייר כדי לנקז ולהזמין 1 כף שומן חזיר. לשבור בייקון לחתיכות 1 אינץ'.
אגוזי לוז פירה (עם כל שמן בישול שנותר), חומץ, מיץ לימון, 1/4 כפית מלח, שמן צמחי שנותר, ושומן בייקון שמורות בבלנדר רק עד האגוזים קצוצים דק (ההלבשה יהיה עבה מעט שמנמן).
לזרוק פריזה, צנוניות, ובייקון עם רוטב.