פריזה עם תפוזי דם ושומר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פריזה עם תפוזים ושומר. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 90 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו פלפל, תפוזי דם, פריזה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: סלט שומר עם תפוזי דם, סלט תרד עם שומר ותפוזי דם, ו קרפצ'יו שומר עם תפוזי דם וזיתים שחורים.
הוראות
מערבבים שמן, בצלצלים, וקמצוץ נדיב של מלח בקערה קטנה.
רבע הנורה שומר לאורכו לחתוך את הליבה. פרוס רבעי חצייה דק עם mandoline או פורס ירקות ידני אחר, או עם סכין שף.
קטע תפוזים: עבודה עם אחד בכל פעם, לחתוך פרוסה את החלק התחתון העליון כדי לחשוף את הבשר. עמוד כתום על קרש חיתוך. עם סכין קטנה וחדה, חותכים את הקליפה ואת החיקוי הלבן, בעקבות עקומת הפרי.
חותכים בין ממברנות ופירות כדי לשחרר קטעים לקערה. חזור עם התפוזים הנותרים.
הסר את הליבה ואת כל עלים ירוקים כהים מרירים וטיפים עלה מ frise. קרע במרכז צהוב חיוור משאיר לחתיכות בגודל ביס כדי לקבל שמונה חופנים קטנים.
מערבבים צבת, שומר ופטרוזיליה בקערת הגשה.
מוסיפים מקטעי תפוז לפריס, משאירים מיץ מאחור.
מוסיפים שמן שאלוט, כמה טחנות פלפל, ו 1/2 כפית. מלח ולזרוק בעדינות. מתבלים עם יותר מלח וסחיטה של מיץ לימון אם אתה רוצה.
הפוך קדימה: דרך שלב 4, עד 8 שעות; לכסות שמן שאלוט ולהשאיר בטמפרטורת החדר. שים שומר בקערה, לכסות במגבת לחה, וצינה. מכסים תפוזים וצינה. לעטוף צ ' יפס במגבת נייר, לשים בשקית ניילון, וצינה.