פריחת קישואים ממולאת עם סלט עגבניות ירושה
פריחת קישואים ממולאים עם סלט עגבניות ירושה דורש על 38 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 556 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח כשר, עד 4 בצל ירוק, עד 4 עגבניות ירושה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכונים דומים: פריחת דלעת ממולאת עם עגבניות שרי-קישואים ראגו, סלט עגבניות וקישואים ירושה, ו פריחת קישואים ממולאת.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערה בינונית, לזרוק יחד את המוצרלה, פרמזן ו 2 כפות של הליפונדה בזיליקום. בעדינות לתקוע את האצבע בתוך הפרח כל הדרך לבסיס שבו הפרח פוגש את הגבעול בזהירות לנתק את האבקן. כאשר עושים זאת להיזהר לא לקרוע דרך הפרח. לסחוט 2 כפות של תערובת מוצרלה לתוך צורה מלבנית בעדינות דברים אותו לתוך כל פרח. לסחוט את הפרח סביב הגבינה כדי לסגור. שמור.
לזרוק את העגבניות יחד עם בצל ירוק ובזיליקום שנותר בקערה גדולה.
מפזרים מלח ומוסיפים רסס של חומץ יין אדום ושמן זית כתית. טעם כדי לוודא שזה טעים ולהתאים תיבול, במידת הצורך.
בקערה קטנה, לשלב את הקמח ו 1/2 כוס יין לבן.
מערבבים עד שהוא הופך לבלילה רופפת הוספת יין לבן יותר, במידת הצורך.
מוסיפים שמן בוטנים לסיר עד שהוא מגיע לעומק של 1 אינץ'.
מחממים את השמן על חום בינוני גבוה. בדוק את השמן על ידי הטלת כמה חרוזים של הבלילה לתוכו. כאשר הם צפים מיד השמן מוכן. אם השמן מתחיל לעשן, זה חם מדי. הגדר את מצב ייבוש מגבת נייר לפני טיגון הפרחים.
טובלים את הפרחים, 1 בזמן, לתוך הבלילה בזהירות לזרוק אותם לתוך השמן. מטגנים משני הצדדים עד שהם זהובים חום, על 3 עד 4 דקות.
הסר את הפרחים מן השמן, לנקז על מגבות נייר ומפזרים מלח. המשך עם שאר הפרחים.
מסדרים את סלט העגבניות על 4 צלחות סלט ומעל כל צלחת עם 2 פרחים.