פריטטה
פריטטן נטול גלוטן, וצמחוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 188 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זיתים, גבינת רומנו, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכון זה של חלוצה אישה יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: פריטטה די קישואים אל פורנו (פריטטה אפויה עם קישואים), Frittatan ai peperoni (פלפל פריטטה), ו פריטטה ירוקה: פריטטה קון לה ארבה.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 F. היכו יחד את הביצים עם מלח ופלפל (לא להכות יתר על המידה; רק לערבב עד הביצים בעיקר לבוא יחד.) מערבבים את הגבינות המגורדות ומניחים בצד. (מערבבים ברוטב חריף אם משתמשים.) במחבת גדולה תנור הוכחה שאינו מקל, להמיס חמאה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים במשך כמה דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל רך וזהוב חום.
מוסיפים תפוחי אדמה חתוכים לקוביות, מפזרים מלח ופלפל, ומערבבים לבשל עם הבצל במשך כמה דקות.
מוסיפים את כרוב ומערבבים לבשל על 1 דקה. לבסוף, מוסיפים את הפלפלים האדומים הקלויים ואת הזיתים ומערבבים עד שהכל חם.ודא שכל החומרים מופצים באופן שווה על פני החלק התחתון של המחבת, ואז לשפוך את תערובת הביצה כך שהוא באופן שווה מעילים הכל.
תן לו לשבת על המבער במשך 30-45 שניות כדי להגדיר את הקצוות, ואז לשים את המחבת בתנור.צפה פריטטה כפי שהוא מבשל.
תן לו לבשל בתנור במשך 10-12 דקות עד הביצים נקבעים אבל להסיר אותו לפני הביצים חום מאוד על גבי. החלק את פריטטה מתוך המחבת על קרש חיתוך. עם סכין משונן ארוך, לחתוך אותו לתוך טריזים ומגישים חם עם פירות טריים. הערה: השתמש בכל החומרים שאתה רוצה! פטריות, כרישה, גבינות שונות, עגבניות, קישואים, סקווש, פלפלים. תהנה!