קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

פריטטה

פריטטה
פריטטן נטול גלוטן, וצמחוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 188 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זיתים, גבינת רומנו, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכון זה של חלוצה אישה יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: פריטטה די קישואים אל פורנו (פריטטה אפויה עם קישואים), Frittatan ai peperoni (פלפל פריטטה), ו פריטטה ירוקה: פריטטה קון לה ארבה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 F. היכו יחד את הביצים עם מלח ופלפל (לא להכות יתר על המידה; רק לערבב עד הביצים בעיקר לבוא יחד.) מערבבים את הגבינות המגורדות ומניחים בצד. (מערבבים ברוטב חריף אם משתמשים.) במחבת גדולה תנור הוכחה שאינו מקל, להמיס חמאה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים במשך כמה דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל רך וזהוב חום.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים תפוחי אדמה חתוכים לקוביות, מפזרים מלח ופלפל, ומערבבים לבשל עם הבצל במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את כרוב ומערבבים לבשל על 1 דקה. לבסוף, מוסיפים את הפלפלים האדומים הקלויים ואת הזיתים ומערבבים עד שהכל חם.ודא שכל החומרים מופצים באופן שווה על פני החלק התחתון של המחבת, ואז לשפוך את תערובת הביצה כך שהוא באופן שווה מעילים הכל.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
כרובכרוב
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
תן לו לשבת על המבער במשך 30-45 שניות כדי להגדיר את הקצוות, ואז לשים את המחבת בתנור.צפה פריטטה כפי שהוא מבשל.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
תן לו לבשל בתנור במשך 10-12 דקות עד הביצים נקבעים אבל להסיר אותו לפני הביצים חום מאוד על גבי. החלק את פריטטה מתוך המחבת על קרש חיתוך. עם סכין משונן ארוך, לחתוך אותו לתוך טריזים ומגישים חם עם פירות טריים. הערה: השתמש בכל החומרים שאתה רוצה! פטריות, כרישה, גבינות שונות, עגבניות, קישואים, סקווש, פלפלים. תהנה!
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
פירות טרייםפירות טריים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
סכין קילוףסכין קילוף
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קרש חיתוךקרש חיתוך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה