קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

פריטטה

פריטטה
פריטטן נטול גלוטן, וצמחוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 188 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זיתים, גבינת רומנו, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכון זה של חלוצה אישה יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: פריטטה די קישואים אל פורנו (פריטטה אפויה עם קישואים), Frittatan ai peperoni (פלפל פריטטה), ו פריטטה ירוקה: פריטטה קון לה ארבה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 F. היכו יחד את הביצים עם מלח ופלפל (לא להכות יתר על המידה; רק לערבב עד הביצים בעיקר לבוא יחד.) מערבבים את הגבינות המגורדות ומניחים בצד. (מערבבים ברוטב חריף אם משתמשים.) במחבת גדולה תנור הוכחה שאינו מקל, להמיס חמאה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים במשך כמה דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל רך וזהוב חום.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים תפוחי אדמה חתוכים לקוביות, מפזרים מלח ופלפל, ומערבבים לבשל עם הבצל במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים את כרוב ומערבבים לבשל על 1 דקה. לבסוף, מוסיפים את הפלפלים האדומים הקלויים ואת הזיתים ומערבבים עד שהכל חם.ודא שכל החומרים מופצים באופן שווה על פני החלק התחתון של המחבת, ואז לשפוך את תערובת הביצה כך שהוא באופן שווה מעילים הכל.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
כרובכרוב
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
תן לו לשבת על המבער במשך 30-45 שניות כדי להגדיר את הקצוות, ואז לשים את המחבת בתנור.צפה פריטטה כפי שהוא מבשל.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
תן לו לבשל בתנור במשך 10-12 דקות עד הביצים נקבעים אבל להסיר אותו לפני הביצים חום מאוד על גבי. החלק את פריטטה מתוך המחבת על קרש חיתוך. עם סכין משונן ארוך, לחתוך אותו לתוך טריזים ומגישים חם עם פירות טריים. הערה: השתמש בכל החומרים שאתה רוצה! פטריות, כרישה, גבינות שונות, עגבניות, קישואים, סקווש, פלפלים. תהנה!
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
פירות טרייםפירות טריים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
סכין קילוףסכין קילוף
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®