פריטטה Hash בראון
Hash בראון פריטטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 258 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת צ'דר, תפוחי אדמה חומים חשיש, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: פריטטה חום Hash תרד, Hash Browns Ham Frittata, ו פריטטה תרד עם תפוחי אדמה מתוקים עם קרום.
הוראות
מערבבים תפוחי אדמה, תירס ומלח בצל. תרסיס מחבת nonstick 10 אינץ ' עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני. לארוז תערובת תפוחי אדמה בחוזקה לתוך מחבת, משאיר שטח 1/2 אינץ ' סביב קצה. להפחית את החום בינוני נמוך. קוק חשף כ -10 דקות או עד התחתון מתחיל חום.
בינתיים, מערבבים ביצים, חלב, מיורן ורוטב פלפל.
יוצקים תערובת ביצים על תערובת תפוחי אדמה. הטבח נחשף בחום בינוני-נמוך. כמו תערובת מתחילה להגדיר על התחתונה בצד, בעדינות להרים מנות מבושלות עם מרית, כך חלק דק, לא מבושל יכול לזרום לתחתית. הימנע ערבוב מתמיד. מבשלים כ 5 דקות או עד ביצים מעובה לאורך אבל עדיין לח.
להפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים כ -10 דקות או עד שהמרכז מוגדר וגבינה תוססת. שחרר את התחתית של פריטטה עם מרית.
חותכים פריטטה ל 4 טריזים.