אספרגוס פריטטה דורש כ 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . במנה עיקרית זו יש 112 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. אם יש לך אספרגוס, שמן זית, פטרוזיליה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו פריטטה אספרגוס, פריטטה אספרגוס, ו אספרגוס פריטטה לשניים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מטאטא Preheat. בסיר גדול, להביא 4 כוסות מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
הוסף אספרגוס; לבשל, חשוף, 2-4 דקות או רק עד פריך-מכרז.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3
מסננים אספרגוס ומיד לרדת לתוך מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה