פריטטה הודו שאריות
פריטטן הודו שאריות הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 224 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן זית, שאלות, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו שאריות-פריטטה הודו, שאריות בצל צרפתי טורקיה אופים / טבח טוב שאריות # 36, ו שאריות פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את מחבת broiler ל 6 אינץ ' תחת אלמנט ו broiler preheat לגבוה. מתבלים ביצים במלח ופלפל ומכים עד שהקצף בקערה בינונית.
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים שאלוט, חלפיניו וקורט של מלח ומבשלים עד שהתרכך, כ 2 דקות.
מוסיפים את בריסל ושעועית ירוקה ומבשלים עד שהם מתחילים לחום ופריך, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את תרנגול ההודו הצלוי לשעועית הירוקה ומערבבים יחד כדי לחמם אותו, על 1 דקה.
מורחים את החומרים באופן שווה בתחתית המחבת ומכסים עם ביצים מוכות. מנמיכים את החום בינוני, לנער את המחבת כדי לוודא שהוא מכוסה באופן שווה, ואז לכסות ולאפשר לבשל עד הביצים נקבעים כמעט, 8 עד 10 דקות.
מניחים תחת broiler ומבשלים עד הסט העליון, 1 עד 2 דקות. למעלה עם הפטרוזיליה ומגישים.