תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל קישואים ותפוחי אדמה Frittatan. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 130 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם בצל, מלח כשר, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו קישואים-פריטטה תפוחי אדמה, פריטטה תפוחי אדמה וקישואים, ו קישואים, תפוחי אדמה ופטה פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. בסיר בינוני, לשלב תפוחי אדמה, 1 כפית. מלח ומים קרים לכסות. מביאים לרתיחה ומבשלים עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג עם מזלג, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מסננים תפוחי אדמה היטב במסננת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
ב 10 אינץ', ovenproof, מחבת nonstick, להמס חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים בצל אדום ומבשלים עד רך, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
5
מוסיפים שום ומבשלים 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
6
מוסיפים תפוחי אדמה, קישואים, מנטה, נשאר 1 כפית. מלח ופלפל ומבשלים עד שקישואים מתרכך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
7
בקערה בינונית, להכות ביצים וחומץ עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
יוצקים תערובת ביצים על ירקות במחבת ומערבבים להתמזג. קוק ללא הפרעה מעל חום בינוני עד שהצד מתחיל להגדיר אבל המרכז הוא עדיין רטוב מבעבע, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מניחים מחבת בתנור ומבשלים עד הביצים נקבעים, סיבוב מחבת פעם אחת אפילו לבישול, על 10 דקות. כדי לשרת, לשחרר פריטטה ממחבת לחתוך פלחי מחבת.