פריטטה ירקות של אנג'לה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, כך לתת פריטטן הירקות של אנג'לה לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 184 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב, קיץסקווש, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 36 דקות. נסו פריטטה ירקות, פריטטה ירקות, ו פריטטה ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
הסר ולהשליך שורש מסתיים וחולצות ירוקות כהות של כרישה.
חותכים חצי לאורכו, ולשטוף ביסודיות תחת מים זורמים קרים כדי להסיר חצץ וחול. כרישה דק פרוסה.
כרישה מוקפצת ב1 כף. שמן חם במחבת 10 אינץ ' ovenproof מעל חום בינוני גבוה 4 עד 5 דקות או עד מכרז.
הסר ממחבת. תפוחי אדמה מטוגנים הנותרים 1 כף. שמן במחבת 3 עד 4 דקות או עד הזהב.
מוסיפים סקווש, ומטגנים 10 דקות. מערבבים כרישה, פטרוזיליה, טימין, פלפל, ו 1/2 כפית. מלח עד מעורבב.
ביצים תהליך, חלב, 1/2 כוס גבינת פרמזן, 1/4 כוס מים הנותרים 1/4 כפית. מלח בבלנדר עד מעורבב; לשפוך על תערובת כרישה במחבת. מבשלים מעל חום בינוני, ללא ערבוב, 2 דקות או עד הקצוות של פריטטה נקבעים. (הקצוות צריכים להופיע המשרד כאשר פאן הוא מזועזע בעדינות; השכבה העליונה צריך להופיע רטוב.)
מפזרים עם הנותרים 1/4 כוס גבינה.
אופים ב 450 במשך 10 עד 12 דקות או עד שהמרכז מוגדר.