פריטטה עוף עם סלסה עגבניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף פריטטה עם עגבניות Salsan. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 265 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם ביצים, כוסברה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו פריטטה עם עגבניות ועוף מיובשות בצבע שמנת, עוף עם צ'וריסו וסלסה עגבניות, ו עוף בגריל עם Tomatillo-סלסה עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, במקום עגבניות, צ ' ילי, בצל אדום וכוסברה; מפזרים 1/2 מלח כפית.
מוסיפים מיץ ליים; מערבבים היטב. טעם; להוסיף מלח נוסף במידת הצורך. להפריש לשמש ציפוי.
במחבת ovenproof גדולה, מחממים שמן זית על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ירוק ופלפל פעמון; מבשלים 4 דקות.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר.
בקערה גדולה, להכות ביצים, חלב, 1 כפית מלח ופלפל.
יוצקים תערובת ביצה באופן שווה על תערובת ירקות במחבת.
אופים 30 עד 35 דקות או עד למעלה הוא חום זהוב בהיר, ביצים הן המשרד, הטמפרטורה הפנימית מגיע 74°.
חותכים פריטטה עוף לתוך טריזים.
מגישים עם פרוסות אבוקדו; העליון עם פיקו דה גאלו.