פריטטה עם אפרסקים ודובדבנים יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 264 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 48 דקות. אם יש לכם סירופ מייפל, עלי טימין, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו אפרסקים קלויים, נקטרינות ודובדבנים עם סביון, אפרסקים אפויים עם דובדבנים, פקאן וברי, ו אפרסקים בגריל, דובדבנים עלומים וגלידת וניל שעועית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את האפרסקים והדובדבנים מופשרים על צלחת נייר מצופה מגבת כדי להסיר כל מיצים עודפים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
בקערה בינונית, לטאטא את הביצים, חלב, סוכר, טימין, ומלח עד חלקה. מערבבים בפירות.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות שיני שום
(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מחממים את השמן במחבת 10 אינץ', בטוחה לתנור ולא דביקה (ללא ידית גומי או פלסטיק) על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
יוצקים את תערובת הביצים, באמצעות כף עץ, בזהירות להפיץ את הפרי באופן שווה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מפזרים את הגבינה מעל ומבשלים מבלי לערבב במשך 5 עד 6 דקות, או עד הקצוות להתחיל להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
7
מעבירים את המחבת לתנור ואופים עד שפריטטה מנופחת מעט ותערובת הביצים נקבעה, 25 עד 30 דקות. מגניב במשך 5 דקות. באמצעות מרית סיליקון או גומי, לשחרר את קצה פריטטה להחליק על מגש.