פריטטה עם ברוקולי, תפוחי אדמה, כרישה
פריטטה עם ברוקולי, תפוח אדמה, כרישה יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 166 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת פונטינה, חלבונים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פריטטה ברוקולי ותפוחי אדמה, ברוקולי בייקון ופריטטה תפוחי אדמה, ו בטטה, גזר לבן, ופריטטה ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית.
להוסיף כרישה; saut 6 דקות.
לחץ על ברוקולי בין מספר שכבות של מגבות נייר כדי להסיר לחות עודפת.
מערבבים חלב ו 5 מרכיבים הבאים, ערבוב עם מקצף.
הוסף תערובת כרישה, ברוקולי, תפוח אדמה, ו 1/3 כוס גבינה.
יוצקים לתוך צלחת פאי 9 1/2 אינץ ' עמוק מצופה ספריי בישול.
מפזרים 1/3 כוס הנותרים גבינה ופירורי לחם.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד שהמרכז מוגדר.
מניחים פריטטה על המדף המרכזי של התנור; מטגן 4 דקות או עד חום זהוב.
הסר מהתנור; תן לעמוד 5 דקות.