פריטטה עם ירקות אביב עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 217 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. אם יש לכם ארוגולה, שמן זית, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב כל הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 43 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 36%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו שוקי טלה קלויים עם ירקות אביב וגרמולטה אביבית, פריטטה אפונה אביבית, ו אביב פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
בקערה בינונית, מקציפים יחד את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את השמנת, המלח, הפלפל, הרוטב החם והווסטרשייר ומקציפים לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
5
מחממים מחבת ברזל יצוק בגודל 10 עד 12 אינץ ' (או תחתית כבדה אחרת) ומוסיפים 2 כפות שמן זית. כשהשמן מתחיל לעשן מעט כל כך, מוסיפים את האספרגוס. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים במשך 1 דקה עד כמה נוזל מתחיל לברוח.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
סטייקים של ניו יורק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מערבבים פנימה את הבצל הירוק, הארוגולה והגבינות לתערובת הביצים ויוצקים למחבת מעל האספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
חזה עוף רוטיסרי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מניחים את המחבת על המדף המרכזי של התנור ומבשלים עד שהם יציבים סביב הקצוות אך עדיין מעט רופפים באמצע, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מוציאים מהתנור ומאפשרים "לנוח" כמה דקות לפני ההגשה. זורקים את העגבניות עם מלח, פלפל, יתרת שמן הזית ומיץ הלימון ומפזרים אותן על גבי הפריטטה רגע לפני ההגשה.