פריטטה עם ירקות אביב עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 217 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. אם יש לכם ארוגולה, שמן זית, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב כל הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 43 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 36%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו שוקי טלה קלויים עם ירקות אביב וגרמולטה אביבית, פריטטה אפונה אביבית, ו אביב פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בקערה בינונית, מקציפים יחד את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מוסיפים את השמנת, המלח, הפלפל, הרוטב החם והווסטרשייר ומקציפים לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מחממים מחבת ברזל יצוק בגודל 10 עד 12 אינץ ' (או תחתית כבדה אחרת) ומוסיפים 2 כפות שמן זית. כשהשמן מתחיל לעשן מעט כל כך, מוסיפים את האספרגוס. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים במשך 1 דקה עד כמה נוזל מתחיל לברוח.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מערבבים פנימה את הבצל הירוק, הארוגולה והגבינות לתערובת הביצים ויוצקים למחבת מעל האספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
כוס חזה הודו מבושל מגורר
חזה עוף רוטיסרי
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מניחים את המחבת על המדף המרכזי של התנור ומבשלים עד שהם יציבים סביב הקצוות אך עדיין מעט רופפים באמצע, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מוציאים מהתנור ומאפשרים "לנוח" כמה דקות לפני ההגשה. זורקים את העגבניות עם מלח, פלפל, יתרת שמן הזית ומיץ הלימון ומפזרים אותן על גבי הפריטטה רגע לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום