קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פריטטה עם ירקות חרדל, פנקטה ותפוחי אדמה

פריטטה עם ירקות חרדל, פנקטה ותפוחי אדמה
פריטטה עם חרדל ירוק, פנקטן ותפוחי אדמה עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 140 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו ירקות עם חרדל, גבינת פונטינה, עלי טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. נסו Pancetta & ירקות פריטטה, ירוק חרדל מוקפץ עם פנצ'טה, ו ירקות מטוגנים חרדל עם Pancettan ולימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים דיסקים רזים ¼ מתפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
2
הוסף 1 כף שמן זית למחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' להגדיר על חום בינוני. לתוך השמן החם להוסיף pancetta. פעם זה היה שניתנו קצת שומן, אבל לפני זה לקבל זריקה חומה מדי ב 1 שאלוט פרוס ו 2 או 3 בצל ירוק קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיף את הירוקים למחבת. כאשר אלה לרכך כמה, לערבב אותם לתוך תערובת pancetta ובצל. ואז בעדינות להוסיף את תפוחי האדמה בשכבה אחת חופפים אחד את השני בדפוס נחמד כל הדרך סביב המחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ירוקירוק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מכסים את המחבת (השתמשתי צלחת ערב עמיד בחום) ולהפוך את החום עד נמוך ועד תפוחי האדמה הם רק בקושי מבושל. אל תיתן להם להיות רגשניים. אני אוהב לשמור אותם בצורה העגולה המושלמת שלהם. זה פשוט יותר יפה ככה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
Meanwhilelightly להכות 6 ביצים עם ½ - כפית עלי טימין טריים וכמה מלח ופלפל. ואז לשפוך את הביצים על תערובת תפוחי אדמה. מוודא שתפוחי האדמה לא מופרעים.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
6
להביא את החום בחזרה בינוני והחל לבשל את הביצים. השתמש בסכין כל הזמן לחטט בחלק המבושל של הביצים ומאפשר לחלק הנוזלי לבוא במגע עם המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
לאחר הביצים יש ג ' ל קצת, מפזרים את גבינת פונטינה מגוררת על החלק העליון של הביצים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
8
שים את כל המחבת לתוך תנור 450 מעלות עד העליון מתחיל חום ואת הביצים מבושלים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.