פריטטה עם ירקות חרדל, פנקטה ותפוחי אדמה
פריטטה עם חרדל ירוק, פנקטן ותפוחי אדמה עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 140 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו ירקות עם חרדל, גבינת פונטינה, עלי טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. נסו Pancetta & ירקות פריטטה, ירוק חרדל מוקפץ עם פנצ'טה, ו ירקות מטוגנים חרדל עם Pancettan ולימון (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים דיסקים רזים ¼ מתפוחי האדמה.
הוסף 1 כף שמן זית למחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' להגדיר על חום בינוני. לתוך השמן החם להוסיף pancetta. פעם זה היה שניתנו קצת שומן, אבל לפני זה לקבל זריקה חומה מדי ב 1 שאלוט פרוס ו 2 או 3 בצל ירוק קצוץ.
מוסיף את הירוקים למחבת. כאשר אלה לרכך כמה, לערבב אותם לתוך תערובת pancetta ובצל. ואז בעדינות להוסיף את תפוחי האדמה בשכבה אחת חופפים אחד את השני בדפוס נחמד כל הדרך סביב המחבת.
מכסים את המחבת (השתמשתי צלחת ערב עמיד בחום) ולהפוך את החום עד נמוך ועד תפוחי האדמה הם רק בקושי מבושל. אל תיתן להם להיות רגשניים. אני אוהב לשמור אותם בצורה העגולה המושלמת שלהם. זה פשוט יותר יפה ככה.
Meanwhilelightly להכות 6 ביצים עם ½ - כפית עלי טימין טריים וכמה מלח ופלפל. ואז לשפוך את הביצים על תערובת תפוחי אדמה. מוודא שתפוחי האדמה לא מופרעים.
להביא את החום בחזרה בינוני והחל לבשל את הביצים. השתמש בסכין כל הזמן לחטט בחלק המבושל של הביצים ומאפשר לחלק הנוזלי לבוא במגע עם המחבת.
לאחר הביצים יש ג ' ל קצת, מפזרים את גבינת פונטינה מגוררת על החלק העליון של הביצים.
שים את כל המחבת לתוך תנור 450 מעלות עד העליון מתחיל חום ואת הביצים מבושלים לחלוטין.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.