פריטטה עם תפוח אדמה ופרושוטו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו פריטטה עם תפוח אדמה ופרושוטו. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל של 441 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.36 דולר למנה. מתכון זה מן האוכלרשת יש 10 אוהדים. אם יש לכם באגט, פרושוטו, שמנת כבדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 47 דקות. עם כפית ציון 45%, המנה הזו מוצקה. נסו תפוחי אדמה ופרושוטו פריטטה, פריטטה עם תפוח אדמה ופרושוטו, ו ריבועי שיטאקי פריטטה עם פרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את השמן במחבת כבדה בקוטר 9 1/2 אינץ ' על אש בינונית.
מוסיפים את תפוח האדמה, הבצל והשום. מתבלים את תערובת תפוחי האדמה במלח ופלפל, לפי הטעם.
קולים על אש בינונית-נמוכה עד שתפוח האדמה מזהיב ופריך מבחוץ, רך מבפנים, בערך 7 עד 10 דקות.
הקציפו את הביצים, השמנת, הפרמזן, הפרושוטו והבזיליקום בקערה בינונית לתערובת. מערבבים את תערובת הביצים לתערובת תפוחי האדמה במחבת. מבשלים על אש בינונית-נמוכה עד שתערובת הביצים כמעט מתייצבת אך החלק העליון עדיין רופף, כ -3 דקות.
מניחים את המחבת מתחת לצלייה. צולים עד שהחלק העליון מוגדר וחום זהוב, כ -4 דקות. בעזרת מרית גומי שחררו את הפריטטה מהמחבת והחליקו את הפריטטה על קרש חיתוך.
חותכים את הפריטטה ל -12 טריזים.
פיצול לפתוח כל חתיכת לחם. צולים את הלחם על מחבת גריל עד להזהבה. אתה יכול גם לצלות את הצד החתוך של הלחם עד להזהבה, בערך 1 עד 2 דקות, תוך שמירה על זהירות על הלחם מכיוון שהם יכולים להישרף בקלות. חמאה את הצדדים החתוכים של הלחם הקלוי. מסדרים טריז פריטטה על כל נתח לחם תחתון. מכסים בצמרות הלחם ומגישים.