קושיקשה
מוכן ב47 דק.
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פריטטה עם תפוחי אדמה ופרושוטו

פריטטה עם תפוחי אדמה ופרושוטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פריטטה עם תפוחי אדמה פרושוטו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 441 קלוריות. לך לחנות ותביא את בגט, פרמזן, פרושוטו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. נסו תפוחי אדמה ופרושוטו פריטטה, ריבועי פריטטה שיטאקי עם פרושוטו, ו פריך פרושוטו וסקליון פריטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את השמן במחבת בקוטר 9 1/2 אינץ ' כבדה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את תפוחי האדמה, הבצל והשום. מתבלים את תערובת תפוחי האדמה במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מטגנים מעל חום בינוני-נמוך עד שתפוח האדמה הוא זהוב ופריך מבחוץ, רך בפנים, על 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
5
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
6
לטאטא את הביצים, שמנת, פרמזן, פרושוטו, ובזיליקום בקערה בינונית כדי להתמזג. מערבבים את תערובת הביצים לתוך תערובת תפוחי אדמה במחבת. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד תערובת הביצה הוא כמעט להגדיר אבל החלק העליון הוא עדיין רופף, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
הנח את המחבת מתחת למטאטא. צלייה עד העליון מוגדר וחום זהוב, על 4 דקות. באמצעות מרית גומי, לשחרר את פריטטה ממחבת להחליק את פריטטה על קרש חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
8
חתוך את הפריטטה ל-12 טריזים.
9
פצל פתוח כל פרוסת לחם. טוסט הלחם על מחבת גריל עד הזהב. אתה יכול גם לצלות את הצד לחתוך את הלחם עד הזהב, על 1 עד 2 דקות, שמירה על זהירות על הלחם שכן הם יכולים לשרוף בקלות. חמאה הצדדים לחתוך של הלחם הקלוי. סדר טריז פריטטה על כל פיסת לחם תחתונה. מכסים עם צמרות הלחם ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד