קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פריטטה פירות ים

פריטטה פירות ים
פריטטה פירות ים עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 2 . מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 335 קלוריות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לך שמן צמחי, בשר סרטנים חיקוי, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פריטטה פירות ים, פריטטה די קישואים אל פורנו (פריטטה אפויה עם קישואים), ו קוקוס קארי-מרק פירות ים (Rassa פירות ים).

הוראות

1
מברשת שמן על החלק התחתון ומעלה בצד של מחבת nonstick 10 אינץ'; חום מעל חום בינוני-נמוך. מבשלים אספרגוס ופטריות במחבת 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד אספרגוס הוא פריך רך. להפחית את החום בינוני נמוך. מערבבים בשר סרטנים. מבשלים עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בשר סרטניםבשר סרטנים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מורחים תערובת באופן שווה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
יוצקים מוצר ביצה באופן שווה על תערובת; לא לערבב. מבשלים 6 עד 8 דקות או עד ביצה כמעט מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
5
הגדר שליטה בתנור לצלות. מכסה מחבת להתמודד עם נייר כסף. מטלית פריטטה עם 4 העליון 6 סנטימטרים מחום 1 עד 2 דקות או עד גבינה מותכת ביצים נקבעים.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
חותכים לחצי, מגישים מיד.