פריטטה פירות ים
פריטטה פירות ים עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 2 . מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 335 קלוריות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לך שמן צמחי, בשר סרטנים חיקוי, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פריטטה פירות ים, פריטטה די קישואים אל פורנו (פריטטה אפויה עם קישואים), ו קוקוס קארי-מרק פירות ים (Rassa פירות ים).
הוראות
מברשת שמן על החלק התחתון ומעלה בצד של מחבת nonstick 10 אינץ'; חום מעל חום בינוני-נמוך. מבשלים אספרגוס ופטריות במחבת 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד אספרגוס הוא פריך רך. להפחית את החום בינוני נמוך. מערבבים בשר סרטנים. מבשלים עד מחומם דרך.
מורחים תערובת באופן שווה במחבת.
יוצקים מוצר ביצה באופן שווה על תערובת; לא לערבב. מבשלים 6 עד 8 דקות או עד ביצה כמעט מוגדר.
הגדר שליטה בתנור לצלות. מכסה מחבת להתמודד עם נייר כסף. מטלית פריטטה עם 4 העליון 6 סנטימטרים מחום 1 עד 2 דקות או עד גבינה מותכת ביצים נקבעים.