פריטטה שוויצרית מנגולד ושעועית
השוויצרי Chard-And-Bean Frittatan נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 184 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם זיתים kalamatan, שעועית קנליני, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: פריטטה Chard שוויצרי, פריטטה Chard שוויצרי, ו Chard שוויצרי ופריטטה חזיר.
הוראות
מניחים חלבונים ביצה, ביצים, מלח ופלפל שחור בקערה גדולה, ומערבבים היטב עם מקצף. מערבבים חלפיניו, מנטה (אם תרצה), זיתים, שעועית.
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף chard שוויצרי ובצל; לטגן 3 דקות או עד chard שוויצרי הוא רך.
יוצקים את תערובת הביצים למחבת; להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 10 דקות או עד כמעט להגדיר.
ידית לעטוף של מחבת עם נייר. תערובת ביצי מטאטא במשך 4 דקות או עד חום זהוב.