פריטטה תפוחי אדמה וקישואים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה וקישואים פריטטן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 207 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. אם יש לכם חלבונים ביצה, ביצים, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו פריטטה זוקיני ותפוחי אדמה, קישואים-פריטטה תפוחי אדמה, ו קישואים, תפוחי אדמה ופטה פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא את תפוחי האדמה עם מספיק מים קרים כדי לכסות לרתיחה בסיר קטן. לבשל, על חום בינוני-גבוה, עד תפוחי אדמה הם במכרז, 6 עד 8 דקות; לנקז יבש לטפוח.
לטאטא יחד את הביצים, חלבונים ביצה, כוסברה, מלח, ורוטב חם בקערה גדולה.
מחממים מראש את תנור broiler עד בינוני גבוה.
מחממים את השמן במחבת בינונית (10 אינץ') עמידה בפני קנה מידה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את השום והבצל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד הבצל שקוף, 2 דקות.
מוסיפים קישואים ומבשלים עד למכרז, כ 6 דקות יותר.
מוסיפים את תפוחי האדמה המבושלים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי האדמה מתחילים חום מעט, כ 4 דקות יותר.
באופן שווה לשפוך את תערובת הביצה על תערובת הירקות. לבשל, על חום בינוני, הטיית המחבת והרמת הקצוות עם מרית גומי לתת את זרימת ביצה לא מבושלת מתחת.
מפזרים את הגבינה ואת הבייקון, אם משתמשים. צלייה, 5 עד 7 סנטימטרים מהחום, עד הביצים לנפח והם רק להגדיר והגבינה היא חום זהוב, על 5 דקות.
הסר בזהירות לצלחת, או לשרת טריזים ישירות מן המחבת.