תפוחי אדמה, כרישה וטורקיה פריטטה יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתאים ל-18 ומחירו 33 סנט למנה מנות. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 74 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמן זית, פרמזן, מלח ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 48 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 23%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: פריטטה תפוחי אדמה, כרישה והודו, פריטטה תפוחי אדמה וכרישה, ו פריטטה תפוחי אדמה-כרישה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים תפוחי אדמה בסיר קטן, מכסים במים קרים ומוסיפים קורט מלח. מביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהם רכים בלבד, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מסננים.
4
מקציפים ביצים וחלב יחד; מתבלים במלח ופלפל. מחממים שמן במחבת טפלון גדולה ועמידה בתנור על אש בינונית. מבשלים כרישה, תוך ערבוב, עד לריכוך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
כרישה
ביצה
חלב
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים הודו ומקפיצים עד לבישול, כ -3 דקות. מנמיכים את האש לנמוכה, מערבבים פנימה תפוחי אדמה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
תפוח אדמה
טורקיה כולה
6
יוצקים את תערובת הביצים למחבת, מטה את התבנית כך שהיא מתרוצצת בקצוות. מבשלים ללא הפרעה עד שהתחתית יציבה, כ -10 דקות, מרימים מדי פעם צדדים כדי לאפשר לביצה לזרום מתחת.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מכניסים לתנור ואופים עד שהמרכז יציב, 8 עד 10 דקות.