תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל פריטטן תרד. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 90 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו בצלים ירוקים, תפוחי אדמה, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו פריטטה חזיר ותרד, פריטטה תרד, ו פריטטה תרד (מתכונים דומים).
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
ב 9-עד 10 אינץ ' מחבת nonstick עם צדדים משופע (חביתה או מחבת קרפ), שמן חום על חום בינוני. מבשלים תפוחי אדמה בשמן על 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים תרד; מכסים ומבשלים 1 עד 2 דקות או עד תרד הוא נבול.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
4
להפחית את החום לנמוך.
5
מורחים תפוחי אדמה ותרד באופן שווה במחבת; למעלה באופן שווה עם עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
יוצקים תערובת ביצים מעל. מכסים; מבשלים 12 עד 15 דקות, מרימים קצוות מדי פעם כדי לאפשר לתערובת ביצה לא מבושלת לזרום לתחתית המחבת, עד שהתחתית משחימה קלות והחלק העליון מוגדר.