קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות8
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פריטטה תרד

פריטטה תרד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל פריטטן תרד. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 90 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו בצלים ירוקים, תפוחי אדמה, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו פריטטה חזיר ותרד, פריטטה תרד, ו פריטטה תרד (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, להכות ביצים וחלב עם מקציף תיל. מערבבים גבינה, אבקת שום, בזיליקום, מלח, פלפל ובצל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
ב 9-עד 10 אינץ ' מחבת nonstick עם צדדים משופע (חביתה או מחבת קרפ), שמן חום על חום בינוני. מבשלים תפוחי אדמה בשמן על 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים תרד; מכסים ומבשלים 1 עד 2 דקות או עד תרד הוא נבול.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
4
להפחית את החום לנמוך.
5
מורחים תפוחי אדמה ותרד באופן שווה במחבת; למעלה באופן שווה עם עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
יוצקים תערובת ביצים מעל. מכסים; מבשלים 12 עד 15 דקות, מרימים קצוות מדי פעם כדי לאפשר לתערובת ביצה לא מבושלת לזרום לתחתית המחבת, עד שהתחתית משחימה קלות והחלק העליון מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
חתוך לפרוסות.