קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות15
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פריטטה תרד-נקניק

פריטטה תרד-נקניק
פריטטן תרד-נקניק נטול גלוטן,, ו מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 362 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם ביצים, תרד, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פריטטה ספרדית נקניק ותרד, פריטטה תרד ונקניק מתובל, ו נקניק, תרד וbocconcini פריטטה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°. ב nonstick גדול, מחבת עמיד, שמן זית חם על חום בינוני גבוה. (אם המחבת אינה חסינה, ידיות לעטוף בשכבה כפולה של נייר כסף.)
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
הסר נקניקיות מן התרמילים בשר להתפורר למחבת. לבשל, ערבוב ופירוק חתיכות גדולות, עד שאין עקבות של ורוד, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
לסחוט כמה שיותר נוזל מתרד.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
4
יוצקים עודף שומן ממחבת; להוסיף תרד ופלפלים אדומים. מבשלים, מערבבים היטב ומגרדים כל חתיכות מבושלות על תחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
יוצקים ביצים למחבת ומערבבים לערבב עם תערובת spinachsausage. להפסיק ערבוב ומבשלים על חום בינוני, הרמת קצוות של פריטטה עם מרית לתת ביצים מבושלות לזרום מתחת. לבשל עד כמעט להגדיר, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מפזרים פרמזן על גבי ולהעביר מחבת לתנור.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
7
אופים, חשוף, עד פריטטה הוא נפוחה ושחמה קלות על גבי, 8 עד 10 דקות. הרם פריטטה סביב קצוות מחבת בעדינות לנער מחבת כדי לשחרר. להחליק מתוך מחבת על קרש חיתוך לחתוך טריזים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.