פריטטה תרד-נקניק
פריטטן תרד-נקניק נטול גלוטן,, ו מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 362 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם ביצים, תרד, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פריטטה ספרדית נקניק ותרד, פריטטה תרד ונקניק מתובל, ו נקניק, תרד וbocconcini פריטטה.
הוראות
מחממים תנור ל 204°. ב nonstick גדול, מחבת עמיד, שמן זית חם על חום בינוני גבוה. (אם המחבת אינה חסינה, ידיות לעטוף בשכבה כפולה של נייר כסף.)
הסר נקניקיות מן התרמילים בשר להתפורר למחבת. לבשל, ערבוב ופירוק חתיכות גדולות, עד שאין עקבות של ורוד, על 10 דקות.
לסחוט כמה שיותר נוזל מתרד.
יוצקים עודף שומן ממחבת; להוסיף תרד ופלפלים אדומים. מבשלים, מערבבים היטב ומגרדים כל חתיכות מבושלות על תחתית המחבת.
יוצקים ביצים למחבת ומערבבים לערבב עם תערובת spinachsausage. להפסיק ערבוב ומבשלים על חום בינוני, הרמת קצוות של פריטטה עם מרית לתת ביצים מבושלות לזרום מתחת. לבשל עד כמעט להגדיר, על 3 דקות.
מפזרים פרמזן על גבי ולהעביר מחבת לתנור.
אופים, חשוף, עד פריטטה הוא נפוחה ושחמה קלות על גבי, 8 עד 10 דקות. הרם פריטטה סביב קצוות מחבת בעדינות לנער מחבת כדי לשחרר. להחליק מתוך מחבת על קרש חיתוך לחתוך טריזים.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.