קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות52
מגזין

פריטי כרובית

פריטי כרובית
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני מתכונים, אז נסו את פריטי הכרובית. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 187 קלוריות, 6 גרם חלבון ו-4 גרם שומן כל אחת. תמורת 1.22$ למנה, המתכון הזה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו עלי כוסברה, שמן קנולן, כורכום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא חלב ולקטו אובו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 91%, וזה מצוין. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פריטי כרובית, פריטי כרובית ופגיגי כרובית.

הוראות

1
לרוטב: שמים את כל החומרים בקערה ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
מים, לדילולמים, לדילול
ציוד שתשתמש בו
מים, לדילולמים, לדילול
2
ללביבות: בקערה בינונית מנפים יחד את הקמח, הכורכום והג'ינג'ר הטחון.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס חרדל מיובש1/4 כוס חרדל מיובש
כורכוםכורכום
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים 1 כף שמן קנולה וטורפים פנימה את הבירה. מניחים בצד במקום חמים כי, כמו בצק לחם, הוא יתפח מעט.
מרכיבים שתצטרך
2 כיכרות (16 אונקיות כל אחת) בצק לחם קפוא, מופשר2 כיכרות (16 אונקיות כל אחת) בצק לחם קפוא, מופשר
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
שמים את הכרובית בקערה בינונית ובמסננת קטנה מפזרים עליה שכבה אחידה של הפפריקה. לזרוק לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
בסיר גדול, על אש בינונית, מוסיפים את 6 כוסות שמן הקנולה הנותרות ומחממים ל-350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מכינים תבנית עם נייר סופג או מגבת מטבח כדי לנקז את הפרחים כשהם יוצאים מהשמן. מערבבים מעט את הבלילה. כדי לבדוק את עקביות הבלילה וטמפרטורת השמן, הניחו כמה חתיכות כרובית על כף מחוררת או עכביש (הערת השף: לחילופין, השתמשו באצבעותיכם), והטבלו אותן בבלילה. זה צריך לצפות את החלקים קלות. (הערת השף: אם הבלילה סמיכה מדי, מוסיפים מעט מים כדי לדלל אותה. אם הבלילה דלילה מדי, מנפים ומקציפים פנימה עוד מעט קמח).
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
בדוק חתיכת כרובית אחת כדי לבדוק תיבול.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
8
מסננים את עודפי הבלילה ומנמיכים את נגיס הכרובית לתוך השמן. זה אמור לבעבע מעט והכרובית צריכה לעלות בהדרגה לפני השטח. מטגנים עד להזהבה מכל הצדדים ומעבירים את הנתח למגבת מטבח. מתבלים במלח וכאשר מתקרר מספיק, טועמים. מתבלים את הכרובית הלא מבושלת הנותרת במלח, אם רוצים, לפני החפירה בבלילה. מטגנים את הכרובית במנות קטנות ומסננים על תבנית האפייה המוכנה. מתבלים במלח, אם רוצים, ומעבירים לקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מקשטים ברוטב כוסברה-ג'ינג'ר ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Taittinger Brut La Francaise. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-45 דולר.
טייטינגר ברוט לה פרנסז
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.