לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני מתכונים, אז נסו את פריטי הכרובית. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 187 קלוריות, 6 גרם חלבון ו-4 גרם שומן כל אחת. תמורת 1.22$ למנה, המתכון הזה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו עלי כוסברה, שמן קנולן, כורכום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא חלב ולקטו אובו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 91%, וזה מצוין. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פריטי כרובית, פריטי כרובית ופגיגי כרובית.
הוראות
1
לרוטב: שמים את כל החומרים בקערה ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
מים, לדילול
ציוד שתשתמש בו
מים, לדילול
2
ללביבות: בקערה בינונית מנפים יחד את הקמח, הכורכום והג'ינג'ר הטחון.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג ' ינג ' ר
כורכום
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים 1 כף שמן קנולה וטורפים פנימה את הבירה. מניחים בצד במקום חמים כי, כמו בצק לחם, הוא יתפח מעט.
מרכיבים שתצטרך
2 כיכרות (16 אונקיות כל אחת) בצק לחם קפוא, מופשר
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
שמים את הכרובית בקערה בינונית ובמסננת קטנה מפזרים עליה שכבה אחידה של הפפריקה. לזרוק לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
נוזל-אונקיות מים טריים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-o
5
בסיר גדול, על אש בינונית, מוסיפים את 6 כוסות שמן הקנולה הנותרות ומחממים ל-350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מכינים תבנית עם נייר סופג או מגבת מטבח כדי לנקז את הפרחים כשהם יוצאים מהשמן. מערבבים מעט את הבלילה. כדי לבדוק את עקביות הבלילה וטמפרטורת השמן, הניחו כמה חתיכות כרובית על כף מחוררת או עכביש (הערת השף: לחילופין, השתמשו באצבעותיכם), והטבלו אותן בבלילה. זה צריך לצפות את החלקים קלות. (הערת השף: אם הבלילה סמיכה מדי, מוסיפים מעט מים כדי לדלל אותה. אם הבלילה דלילה מדי, מנפים ומקציפים פנימה עוד מעט קמח).
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
בדוק חתיכת כרובית אחת כדי לבדוק תיבול.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
8
מסננים את עודפי הבלילה ומנמיכים את נגיס הכרובית לתוך השמן. זה אמור לבעבע מעט והכרובית צריכה לעלות בהדרגה לפני השטח. מטגנים עד להזהבה מכל הצדדים ומעבירים את הנתח למגבת מטבח. מתבלים במלח וכאשר מתקרר מספיק, טועמים. מתבלים את הכרובית הלא מבושלת הנותרת במלח, אם רוצים, לפני החפירה בבלילה. מטגנים את הכרובית במנות קטנות ומסננים על תבנית האפייה המוכנה. מתבלים במלח, אם רוצים, ומעבירים לקערת הגשה.
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Taittinger Brut La Francaise. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-45 דולר.
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.