קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות52
מגזין

פריטי כרובית

פריטי כרובית
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני מתכונים, אז נסו את פריטי הכרובית. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 187 קלוריות, 6 גרם חלבון ו-4 גרם שומן כל אחת. תמורת 1.22$ למנה, המתכון הזה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו עלי כוסברה, שמן קנולן, כורכום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא חלב ולקטו אובו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 91%, וזה מצוין. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פריטי כרובית, פריטי כרובית ופגיגי כרובית.

הוראות

1
לרוטב: שמים את כל החומרים בקערה ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
מים, לדילולמים, לדילול
ציוד שתשתמש בו
מים, לדילולמים, לדילול
2
ללביבות: בקערה בינונית מנפים יחד את הקמח, הכורכום והג'ינג'ר הטחון.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג ' ינג ' ראבקת ג ' ינג ' ר
כורכוםכורכום
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים 1 כף שמן קנולה וטורפים פנימה את הבירה. מניחים בצד במקום חמים כי, כמו בצק לחם, הוא יתפח מעט.
מרכיבים שתצטרך
2 כיכרות (16 אונקיות כל אחת) בצק לחם קפוא, מופשר2 כיכרות (16 אונקיות כל אחת) בצק לחם קפוא, מופשר
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
שמים את הכרובית בקערה בינונית ובמסננת קטנה מפזרים עליה שכבה אחידה של הפפריקה. לזרוק לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
בסיר גדול, על אש בינונית, מוסיפים את 6 כוסות שמן הקנולה הנותרות ומחממים ל-350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מכינים תבנית עם נייר סופג או מגבת מטבח כדי לנקז את הפרחים כשהם יוצאים מהשמן. מערבבים מעט את הבלילה. כדי לבדוק את עקביות הבלילה וטמפרטורת השמן, הניחו כמה חתיכות כרובית על כף מחוררת או עכביש (הערת השף: לחילופין, השתמשו באצבעותיכם), והטבלו אותן בבלילה. זה צריך לצפות את החלקים קלות. (הערת השף: אם הבלילה סמיכה מדי, מוסיפים מעט מים כדי לדלל אותה. אם הבלילה דלילה מדי, מנפים ומקציפים פנימה עוד מעט קמח).
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
בדוק חתיכת כרובית אחת כדי לבדוק תיבול.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
8
מסננים את עודפי הבלילה ומנמיכים את נגיס הכרובית לתוך השמן. זה אמור לבעבע מעט והכרובית צריכה לעלות בהדרגה לפני השטח. מטגנים עד להזהבה מכל הצדדים ומעבירים את הנתח למגבת מטבח. מתבלים במלח וכאשר מתקרר מספיק, טועמים. מתבלים את הכרובית הלא מבושלת הנותרת במלח, אם רוצים, לפני החפירה בבלילה. מטגנים את הכרובית במנות קטנות ומסננים על תבנית האפייה המוכנה. מתבלים במלח, אם רוצים, ומעבירים לקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מקשטים ברוטב כוסברה-ג'ינג'ר ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Taittinger Brut La Francaise. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-45 דולר.
טייטינגר ברוט לה פרנסז
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.