פריך אגס וחמוציות בבישול איטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל אגס בישול איטי & Cranberry פריך. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קינמון טחון, אגסים, ופלים וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-20 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: פריך אוכמניות תפוח בישול איטי, פריכת חמוציות אגס, ו Cranberry-pear Crisp.
הוראות
מערבבים פירות בקערה גדולה. ממיסים 1/4 כוס חמאה; לזרוק עם פירות.
מערבבים תערובת פודינג יבש, קינמון וסוכר 1/4 כוס עד מעורבב.
מוסיפים לתערובת פירות; מערבבים קלות. כפית לתוך סיר איטי מרוסס עם ספריי בישול; לכסות עם מכסה. מבשלים על נמוך 3 עד 4 שעות.
בינתיים, מיקרוגל נשאר חמאה בצלחת מיקרוגל רדודה על 30 שניות גבוהות או עד שנמסו.
מוסיפים ופלים כתושים, אגוזים וסוכר הנותרים; מערבבים היטב. מיקרוגל 1 דקות. מערבבים. מיקרוגל 1-1/2 עד 2 דקות. או עד חום זהוב, ערבוב כל 30 שניות.
מפזרים קינוח עם תערובת וופל כתוש רק לפני ההגשה.