פריך אדממה קלוי יבש
פריך אדממה קלוי יבש דורש בערך 1 שעה ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל של 503 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 59 סנט למנה מנות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם פלפל קאיין, אדממה צלויה, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 25%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: זרעי דלעת קלויים שבירים, שזיפים קלויים בדבש עם קרם מסקרפונה ופריך, ו סלט תירס קלוי ואדממה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מניחים את האדממה, רוטב הסויה, פלפל הקאיין והמלח לקערת ערבוב קטנה ומערבבים לאיחוד.
מרפדים תבנית חצי גיליון עם מחצלת אפייה מסיליקון.
מניחים רוטב 3 ליטר בתוך מחבת ברזל יצוק גדולה.
מוסיפים את הסוכר והמים לרוטב, ומבשלים על אש גבוהה, תוך ערבוב מדי פעם בכף עץ, עד שהוא מגיע לרתיחה. מפסיקים לערבב, מכסים ומבשלים 3 דקות. לחשוף, להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד הסוכר הוא צבע ענבר בהיר, כ 25 דקות.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את תערובת אדממה. עובדים במהירות, יוצקים את התערובת על תבנית חצי הסדין המוכנה ומורחים דק בעזרת מרית משומנת. יהיה עליכם לעבוד במהירות כשמזגים ומורחים את התערובת בתבנית. מגניב לחלוטין, כ 30 דקות, ולאחר מכן לשבור לחתיכות. חנות במיכל אטום עד 2 שבועות.