פריך דלעת
והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 551 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, דלעת, חלב שהתאדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו פריך דלעת, פריך דלעת, ו פריך דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 5 מרכיבים.
יוצקים לתוך צלחת אפייה משומנת קל 13 - x 9 אינץ'.
מפזרים עוגת לערבב באופן שווה על תערובת דלעת; מפזרים באופן שווה עם אגוזי פקאן.
טפטוף חמאה באופן שווה על אגוזי פקאן.
אופים ב 350 במשך 1 שעה עד 1 שעה ו 5 דקות או עד חום זהוב.
הסר מהתנור, ולתת לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם קצפת,אם תרצה.
מפזרים אגוז מוסקט, אם תרצה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בטי קרוקר סופר לחמאת מתכון עוגה צהובה