קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פריך מגורר ברווז וסלט אטריות

פריך מגורר ברווז וסלט אטריות
ברווז פריך מגורר וסלט אטריות יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 232 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סוכר, מלפפון חתיכת, רגלי ברווז קונפיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די טוב. מתכונים דומים: פריך מגורר ברווז וסלט אטריות, ברווז מגורר, גרגיר נחלים וסלט כתום, ו תרנגול הודו מגורר חמישה תבלינים עם סלט עשבי תיבול ואטריות.

הוראות

1
מבשלים אטריות בסיר 4 ליטר של מים מלוחים רותחים עד רק במכרז, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מסננים במסננת, ולאחר מכן לשטוף מתחת למים קרים לנקז היטב. מערבבים יחד חומץ, סוכר, ומלח בקערה עד שהסוכר מומס, ואז מוסיפים אטריות וזורקים היטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
חום 1 כף שמן במחבת כבדה 10 עד 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ולאחר מכן חתיכות ברווז מטגנים, החל עם צד העור למטה מפנה מדי פעם, עד העור והבשר הם פריך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
העברה עם מלקחיים ללוח חיתוך. (לא מחבת נקייה.)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
כאשר ברווז הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר עור פריך מבשר עור דק פרוסה.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
הסר וזרוק כל שומן עודף מבשר, ולאחר מכן לגרוס בשר לחתיכות 1/4 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
חום שנותר 1/4 כוס שמן במחבת על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז מטגנים שאלוט, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, על 2 דקות (לצפות מקרוב, כמו שאלות יכול לשרוף בקלות). להעביר במהירות עם כף מחורץ מגבות נייר כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
עבודה סביב הליבה של מלפפון, לחתוך פרוסות ארוכות דק (בערך 1/8 אינץ ' עבה) עם פורס, ולאחר מכן מחסנית פרוסות. חצי מחסנית לרוחב, ואז לחתוך פרוסות לאורכו לתוך 1/4 אינץ ' רחב גפרורים.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
9
חותכים כל אפרסק חצי לאורכו לתוך 1/8 אינץ ' עבה טריזים עם מבצעה או סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
10
שים 1 עלה חסה על כל אחד 6 צלחות, ולאחר מכן לחלק אטריות בין עלים העליון עם ברווז (בשר ועור), מלפפון, אפרסק, שאלוט, ועשבי תיבול. כדי לאכול, לגלגל עלה חסה לתוך גליל לצרף מילוי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי