פריך מגורר ברווז וסלט אטריות
ברווז פריך מגורר וסלט אטריות יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 232 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סוכר, מלפפון חתיכת, רגלי ברווז קונפיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די טוב. מתכונים דומים: פריך מגורר ברווז וסלט אטריות, ברווז מגורר, גרגיר נחלים וסלט כתום, ו תרנגול הודו מגורר חמישה תבלינים עם סלט עשבי תיבול ואטריות.
הוראות
מבשלים אטריות בסיר 4 ליטר של מים מלוחים רותחים עד רק במכרז, 2 עד 3 דקות.
מסננים במסננת, ולאחר מכן לשטוף מתחת למים קרים לנקז היטב. מערבבים יחד חומץ, סוכר, ומלח בקערה עד שהסוכר מומס, ואז מוסיפים אטריות וזורקים היטב.
חום 1 כף שמן במחבת כבדה 10 עד 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ולאחר מכן חתיכות ברווז מטגנים, החל עם צד העור למטה מפנה מדי פעם, עד העור והבשר הם פריך, 3 עד 5 דקות.
העברה עם מלקחיים ללוח חיתוך. (לא מחבת נקייה.)
כאשר ברווז הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר עור פריך מבשר עור דק פרוסה.
הסר וזרוק כל שומן עודף מבשר, ולאחר מכן לגרוס בשר לחתיכות 1/4 אינץ ' רחב.
חום שנותר 1/4 כוס שמן במחבת על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז מטגנים שאלוט, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, על 2 דקות (לצפות מקרוב, כמו שאלות יכול לשרוף בקלות). להעביר במהירות עם כף מחורץ מגבות נייר כדי לנקז.
עבודה סביב הליבה של מלפפון, לחתוך פרוסות ארוכות דק (בערך 1/8 אינץ ' עבה) עם פורס, ולאחר מכן מחסנית פרוסות. חצי מחסנית לרוחב, ואז לחתוך פרוסות לאורכו לתוך 1/4 אינץ ' רחב גפרורים.
חותכים כל אפרסק חצי לאורכו לתוך 1/8 אינץ ' עבה טריזים עם מבצעה או סכין חדה.
שים 1 עלה חסה על כל אחד 6 צלחות, ולאחר מכן לחלק אטריות בין עלים העליון עם ברווז (בשר ועור), מלפפון, אפרסק, שאלוט, ועשבי תיבול. כדי לאכול, לגלגל עלה חסה לתוך גליל לצרף מילוי.