פריך תפוחים קל עם Streusel שיבולת שועל
פריך תפוחים קל עם שיבולת שועל Streusel הוא צמחוני קינוח. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 226 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שיבולת שועל מגולגל, סבתא סמית ותפוחים טעימים זהובים, קינמון טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: Cranberry-Apple פריך עם ציפוי Streusel שיבולת שועל, נקטרינה-שזיף פריך עם שיבולת שועל Streusel, ו פריך תפוחים Streusel של דודה ג'ימי.
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל קל צלחת אפייה 8 על 8 אינץ ' עם חמאה.
מערבבים את התפוחים, סוכר מגורען, קינמון, ו 1/8 כפית מלח בקערה גדולה ולזרוק למעיל.
מניחים את תערובת התפוחים בתבנית אפייה מוכנה ומניחים בצד.באמצעות אותה קערה כמו ערבוב התפוחים, לערבב יחד את הסוכר החום,שיבולת שועל, קמח, ונשאר 1/8 כפית מלח עד בשילוב שווה. עם קצות האצבעות שלך, להתמזג חתיכות חמאה עד טופס גושים קטנים והחמאה משולבת היטב, כ 2 דקות.
מפזרים את ציפוי באופן שווה על התפוחים ואופים עד streusel הוא פריך התפוחים רכים, על 50 עד 60 דקות.
בואו להתקרר על מדף לפחות 30 דקות לפני ההגשה.שיוך משקאות: Eifel-Pfeiffer Beerenauslese (חצי בקבוק), גרמניה. גרמניה עושה כמה מהיינות המתוקים המשובחים בעולם מענבי ריזלינג, והיינות מאזור מוזל בפרט יכולים להיות טעמי תפוחים מקסימים, עם רמזים של אגס, דבש, גרידה כתומה, ותבלינים. Beerenauslese הוא ייעוד כלומר מבחר קיצוני של ענבים מתוקים מרוכזים מאוד לעשות יין משובח, בטעם ברור, סירופ. אמנם מתוק, זה מזג על ידי חומציות הפה להשקות כדי לשמור את זה בצורה מושלמת באיזון.