קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

פריכות הודית ריחנית

פריכות הודית ריחנית
ריחני הודי שביר יכול להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 48 . מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. אם יש לך שקדים, מים, תרמילי הל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. נסו מטגן שרימפס עם תבלינים הודיים ריחניים, גבינה הודית ופלפלים אדומים ברוטב תרד ריחני, ו גזר ריחני (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים מתלה תנור בעמדה האמצעית וחימום תנור ל 149°. שמן קל 2 (16 - על ידי 12 אינץ') גיליונות נייר קלף עם שמן צמחי ולשים 1 גיליון, בצד משומן למעלה, על משטח עבודה עמיד בחום.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
למחוץ תרמילי הל עם צד של סכין כבד גדול לגרד זרעים, להשליך תרמילים. לרסק בגסות זרעים עם מרגמה ועלי או בצד של סכין כבדה.
מרכיבים שתצטרך
תרמילי הלתרמילי הל
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
להביא סוכר, דבש, סירופ תירס, מים, זרעי הל כתוש, ומלח לרתיחה בסיר כבד 4-5 ליטר על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, ואז להרתיח, ערבוב מדי פעם, עד התערובת רושמת 177° על מדחום, על 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי הלזרעי הל
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים אגוזים ומבשלים, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד שהתערובת חוזרת לרתיחה, על 1 דקה. בזהירות לשפוך תערובת קרמל חם על קלף על משטח העבודה (להיזהר בעת שפיכת נוזלים חמים) בזהירות לכסות עם גיליון שנותר קלף, צד משומן למטה. מיד לרדד תערובת בין גיליונות קלף, לחיצה חזקה עם סיכה מתגלגל עץ גדול 1/4 אינץ ' עבה (השתמש בזהירות; התערובת עדיין תהיה חמה). אם שביר מתקשה לפני שהוא דק מספיק, להעביר גיליון אפייה גדול (עדיין בין גיליונות קלף) וחם שביר בתנור 5 דקות כדי לרכך, ולאחר מכן להמשיך להתגלגל 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
קרירים שבירים עד מוצקים מספיק כדי להחזיק את צורתו אבל עדיין גמיש, 2 עד 5 דקות, ולאחר מכן להסיר גיליון העליון של קלף. להב שמן קל של סכין כבד גדול או חותך פיצה משטח ציון של שביר לריבועים 1 1/2 אינץ'. אם שביר מתקשה יותר מדי כדי להבקיע, להעביר גיליון אפייה גדול וחם על קלף, חשוף, עד משטח מרכך, על 5 דקות, ואז מיד ציון שורות שנותרו. מגניב שביר לחלוטין, חשוף, כ -30 דקות. הפוך שביר לקלף את הגיליון התחתון של קלף, ואז לשבור לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
6
שביר שומר במיכל אטום, שכבות בין גיליונות של קלף או נייר שעווה, בטמפרטורת החדר 1 חודש.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
1
שביר שומר במיכל אטום, שכבות בין גיליונות של קלף או נייר שעווה, בטמפרטורת החדר 1 חודש.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. ברגר גרונר Veltliner (1 ליטר) עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
ברגר גרונר Veltliner (1 ליטר)
ברגר גרונר Veltliner (1 ליטר)
גרונר ולטלינר של ברגר הוא הקש הקיצי המובהק! מגוון ענבים לבן אוסטרי זה מייצר יין פריך וממוקד מינרלים עם רמזים של הדר, קליפת לימון, ליצ ' י, ומגע של חריפות שעשוי להזכיר לך פלפל לבן. הגוף המרענן והפריך שלה עובד נהדר ביום קיץ חם, במיוחד כאשר אתה בחוץ.