קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות6
מגזין

פריסות בטטה עם זיגוג סוכר חום

פריסות בטטה עם זיגוג סוכר חום
פרוסות בטטה עם זיגוג סוכר חום עשויות להיות רק תוספת שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 12 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 217 קלוריות. אם יש לכם מקל קינמון, מים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פלחי צ'ילי וסוכר חום בטטה עם רוטב איולי צ' יפוטלה, בטטות מזוגגות עם סוכר חום וליים, ו סויה מתוקה וסוכר חום מזוגג סלמון עם שומשום שעועית ירוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
2
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים סוכר, מים, מלח, אגוז מוסקט, זנגביל וקינמון; מביאים לרתיחה. לבשל 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות. זרוק מקל קינמון.
מרכיבים שתצטרך
4
מערבבים תערובת סוכר ופלחי תפוחי אדמה בקערה גדולה; לזרוק היטב למעיל. סדר תערובת תפוחי אדמה על מחבת ג ' לי רול גדולה מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
5
אופים ב 400 במשך 40 דקות או עד מכרז, ערבוב לאחר 20 דקות.