קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

פריקסי עוף אספרגוס

פריקסי עוף אספרגוס
פריקסי עוף אספרגוס לוקח בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-4 מנות. צופה בדמות שלך? מתכון זה ללא מוצרי חלב מכיל 388 קלוריות , 33 גרם חלבון ו -11 גרם שומן למנה. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם חצאי חזה עוף, קמח, אטריות וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 74% . הציון הזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פריקסי עוף קל , אספרגוס, בצל אדום וסלט אסיאגו וסטייק אנטריקוט עם אספרגוס .

הוראות

1
בקערה רדודה מערבבים קמח, מלח אם רוצים ופפריקה; מניחים 2 כפות בצד. מצפים את העוף בתערובת הקמח הנותרת. במחבת גדולה משחימים עוף בשמן.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סירופ מייפל, להגשה1 כף סירופ מייפל, להגשה
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 לימון, קליפה חתוכה לחתיכות1 לימון, קליפה חתוכה לחתיכות
ליטר 9 אונקיות נוזלי מים טרייםליטר 9 אונקיות נוזלי מים טריים
מיקרו מנטה, לקישוטמיקרו מנטה, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כפיות תערובת תיבול מרווה1 1/2 כפיות תערובת תיבול מרווה
2 כוסות (16 אונקיות) שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקת2 כוסות (16 אונקיות) שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקת
2
שלבו 1-3/4 כוסות מרק ושמיר; יוצקים על עוף. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סירופ מייפל, להגשה1 כף סירופ מייפל, להגשה
לחם שיפון בן יוםלחם שיפון בן יום
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
3
מוסיפים את האספרגוס; מכסים ומבשלים עוד 8 דקות או עד שמדחום בשר מצביע על 170 מעלות והאספרגוס כמעט רך.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ל-7 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים, מבושלים ומעוכיםל-7 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים, מבושלים ומעוכים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
בינתיים, מערבבים את יתרת המרק ותערובת הקמח השמורה עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
לחם שיפון בן יוםלחם שיפון בן יום
1 לימון, קליפה חתוכה לחתיכות1 לימון, קליפה חתוכה לחתיכות
5
מוציאים את העוף ושומרים חם. מערבבים את תערובת הקמח לתערובת האספרגוס; להביא לרתיחה. מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות. מגישים את העוף והרוטב עם אטריות אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 כף סירופ מייפל, להגשה1 כף סירופ מייפל, להגשה
שאלוט, פרוס בעובי של 1/8 אינץ'שאלוט, פרוס בעובי של 1/8 אינץ'
1 לימון, קליפה חתוכה לחתיכות1 לימון, קליפה חתוכה לחתיכות
2 כפות אגוזי קשיו מומלחים קלות2 כפות אגוזי קשיו מומלחים קלות