קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

פרלין-גלידת פצפוצי שוקולד

פרלין-גלידת פצפוצי שוקולד
פרלין-גלידת פצפוצי שוקולד היא ללא גלוטן וצמחוני ומספק כ 3 מנות. מנה אחת מכילה 904 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שבבי שוקולד מרירים, רסק פרלין, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו מוות על ידי גלידת שוקולד, עוגיות שוקולד צ'יפס פרלין פקאן, ו אין גלידת שוקולד Churn Keto (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן אמבט מי קרח ולהגדיר קערת נירוסטה בו. בסיר, מבשלים את החלב עם שעועית וניל וזרעים. בקערה, להקציף את החלמונים וסוכר. לאט לאט לטאטא במחצית החלב החם.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
חצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודהחצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
יוצקים בחזרה לסיר ומבשלים מעל חום מתון, לטאטא עד מעובה, על 6 דקות. מסננים את פודינג לתוך הקערה באמבט מים קרח ומערבבים את השמנת הכבדה; צונן.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
העבר את הפודינג למכונת גלידה והקפא בהתאם להוראות היצרן. כאשר הגלידה מוגדרת, מוסיפים את הדבק פרלין ושוקולד צ ' יפס למכונת הגלידה ומחבצים עד מופץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
פרליניםפרלינים
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
4
מעבירים את הגלידה למיכל פלסטיק ומקפיאים עד ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק