קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

פרלין-גלידת פצפוצי שוקולד

פרלין-גלידת פצפוצי שוקולד
פרלין-גלידת פצפוצי שוקולד היא ללא גלוטן וצמחוני ומספק כ 3 מנות. מנה אחת מכילה 904 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שבבי שוקולד מרירים, רסק פרלין, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו מוות על ידי גלידת שוקולד, עוגיות שוקולד צ'יפס פרלין פקאן, ו אין גלידת שוקולד Churn Keto (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן אמבט מי קרח ולהגדיר קערת נירוסטה בו. בסיר, מבשלים את החלב עם שעועית וניל וזרעים. בקערה, להקציף את החלמונים וסוכר. לאט לאט לטאטא במחצית החלב החם.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
יוצקים בחזרה לסיר ומבשלים מעל חום מתון, לטאטא עד מעובה, על 6 דקות. מסננים את פודינג לתוך הקערה באמבט מים קרח ומערבבים את השמנת הכבדה; צונן.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
העבר את הפודינג למכונת גלידה והקפא בהתאם להוראות היצרן. כאשר הגלידה מוגדרת, מוסיפים את הדבק פרלין ושוקולד צ ' יפס למכונת הגלידה ומחבצים עד מופץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
פרליניםפרלינים
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
4
מעבירים את הגלידה למיכל פלסטיק ומקפיאים עד ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת