פרלין דלעת תאריך לחם
פרלין דלעת תאריך לחם עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. והוא יספק כ 48 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 112 קלוריות. אם יש לכם סוכר מגורען, קמח זהב, דלעתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו לחם קוף דלעת פרלין, לחם קוף דלעת פרלין, ו לחם תאריך דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
העבר מתלה תנור למצב נמוך, כך צמרות של מחבתות יהיה במרכז התנור.
תנור חום 177°. תחתית שומן רק של 2 מחבתות כיכר, 8 1/2x4 1/2x2 1/2 אינץ', או 1 מחבת כיכר, 9x5x3 אינץ', עם קיצור.
מערבבים את כל החומרים פרלין לציפוי עד מתפורר; להפריש.
בקערה גדולה, מערבבים סוכר מגורען, שמן, וניל, ביצים ודלעת. מערבבים הנותרים לחם תאריך למעט תאריכים עד מעורבב היטב. מערבבים בתאריכים.
יוצקים את הבלילה למחבתות.
אופים כיכרות 8 אינץ 50 עד 60 דקות, כיכר 9 אינץ 1 שעה 10 דקות עד 1 שעה 20 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות. לשחרר צדדים של כיכרות מחבתות; להסיר מחבתות כדי מתלה חוט. מגניב לחלוטין, על 1 שעה, לפני חיתוך.