פרלין-לחם תפוחים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך אבקת אפייה, סודה לשתיה, פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו לחם פרלין תפוחים, לחם תפוחים מצופה פרליין, ו לחם תפוחים עם זיגוג פרלין (מתכונים דומים).
הוראות
אופים 1/2 פקאן כוס בשכבה אחת במחבת רדודה 6 עד 8 דקות או עד קלוי וריחני, ערבוב לאחר 4 דקות.
מקציפים שמנת חמוצה והבא 3 מרכיבים במהירות נמוכה עם מיקסר חשמלי 2 דקות או עד מעורבב.
מערבבים יחד קמח והבא 3 מרכיבים.
מוסיפים לתערובת שמנת חמוצה, מכים רק עד מעורבב. מערבבים תפוחים 1/2 כוס אגוזי פקאן קלויים. הבלילה כפית לתוך מחבת כיכר משומנת ומקורנת 9 - x 5 אינץ'.
מפזרים עם הנותרים 1 כוס קצוץ פקאנים; לחץ קלות פקאן לתוך הבלילה.
אופים ב 350 במשך 1 שעה עד 1 שעה ו 5 דקות או עד עץ לבחור מוכנס למרכז יוצא נקי, מיגון עם רדיד אלומיניום לאחר 50 דקות כדי למנוע השחמה מוגזמת. מגניב במחבת על מתלה חוט 10 דקות; להסיר מחבת מתלה חוט.
מביאים חמאה וסוכר חום לרתיחה ב 1-qt. סיר כבד מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן; להרתיח 1 דקה.
הסר מן החום, ואת הכף מעל הלחם; תן מגניב לחלוטין (כ 1 שעה).
הערה: להקפיא, לחם מגניב לחלוטין; לעטוף בניילון נצמד, ולאחר מכן בנייר אלומיניום. להקפיא עד 3 חודשים. הפשרה בטמפרטורת החדר.
מתכון מדבי גרוסקה, הוברט, אינדיאנה