פרלינים פקאנים של מייגן
אתה אף פעם לא יכול להיות יותר מדי מתכוני hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל פרלינים פקאן של מייגן. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 210 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. 215 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חמאה, פקאן, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פרלינים פקאנים, פרלינים פקאנים, ו פרלינים פקאנים (מתכונים דומים).
הוראות
קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר שעווה.
בסיר כבד גדול, מערבבים יחד את הסוכר ואת 1 כוס התאדה חלב. לצרף מדחום ממתקים לסיר ולמקם אותו על חום נמוך בינוני. מבשלים, ערבוב מדי פעם-להשתמש במברשת מאפה טבול במים קרים כדי לשטוף את כל גבישי סוכר נצמדים לצד הסיר-עד הסוכר הוא מומס, 2 עד 3 דקות. להעלות את החום עד בינוני ולבשל את התערובת, ללא הפרעה, עד מדחום רושם 114° (שלב רך כדור), 12 עד 15 דקות.
הסר את המחבת מן החום ולתת לתערובת להתקרר, ללא הפרעה, עד המדחום רושם 104°, על 6 דקות.
באמצעות כף עץ, מערבבים את הוניל והחמאה. המשך ערבוב עד התערובת היא שמנת ועבה, 1 עד 2 דקות. מערבבים בחתיכות הפקאן. עבודה מהירה, להשתמש בכפית עץ כדי לגרוף את כפות ערמות של תערובת פרלין וכפית מתכת קטנה כדי לגרד את התערובת על סדיני אפייה מוכנים, עוזב על 1 אינץ ' בין פרלינים. אם התערובת מתחילה להתגבש ולהתקשח, מוסיפים 1 עד 2 כפות חלב מתאדה ומניחים על אש נמוכה, ערבוב, עד שהתערובת מתרככת ואז ממשיכים להפיל על גיליונות אפייה מוכנים.
תן לפרלינים להתקשות בטמפרטורת החדר. האם קדימה: Pralines יכול להתבצע קדימה, עטוף בנפרד בנייר שעווה, ומאוחסן במיכל אטום במקום קריר, עד 1 שבוע.