קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

פרלינים פקאנים של מייגן

פרלינים פקאנים של מייגן
אתה אף פעם לא יכול להיות יותר מדי מתכוני hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל פרלינים פקאן של מייגן. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 210 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. 215 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חמאה, פקאן, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פרלינים פקאנים, פרלינים פקאנים, ו פרלינים פקאנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2
בסיר כבד גדול, מערבבים יחד את הסוכר ואת 1 כוס התאדה חלב. לצרף מדחום ממתקים לסיר ולמקם אותו על חום נמוך בינוני. מבשלים, ערבוב מדי פעם-להשתמש במברשת מאפה טבול במים קרים כדי לשטוף את כל גבישי סוכר נצמדים לצד הסיר-עד הסוכר הוא מומס, 2 עד 3 דקות. להעלות את החום עד בינוני ולבשל את התערובת, ללא הפרעה, עד מדחום רושם 114° (שלב רך כדור), 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מברשת מאפהמברשת מאפה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הסר את המחבת מן החום ולתת לתערובת להתקרר, ללא הפרעה, עד המדחום רושם 104°, על 6 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
באמצעות כף עץ, מערבבים את הוניל והחמאה. המשך ערבוב עד התערובת היא שמנת ועבה, 1 עד 2 דקות. מערבבים בחתיכות הפקאן. עבודה מהירה, להשתמש בכפית עץ כדי לגרוף את כפות ערמות של תערובת פרלין וכפית מתכת קטנה כדי לגרד את התערובת על סדיני אפייה מוכנים, עוזב על 1 אינץ ' בין פרלינים. אם התערובת מתחילה להתגבש ולהתקשח, מוסיפים 1 עד 2 כפות חלב מתאדה ומניחים על אש נמוכה, ערבוב, עד שהתערובת מתרככת ואז ממשיכים להפיל על גיליונות אפייה מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
פרליניםפרלינים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
5
תן לפרלינים להתקשות בטמפרטורת החדר. האם קדימה: Pralines יכול להתבצע קדימה, עטוף בנפרד בנייר שעווה, ומאוחסן במיכל אטום במקום קריר, עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים