פרמזן ברוקולי
ברוקולי פרמזן יכול להיות רק ללא גלוטן וקמאיות מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 114 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לכי לחנות וקחי ברוקולי, חמאה, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 23 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. עם כפית ציון של 80% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ברוקולי הטוב ביותר אי פעם (פרמזן-לימון קלוי ברוקולי), ברוקולי פרמזן, ו ברוקולי פרמזן.
הוראות
זרוק את פרחי הברוקולי לתוך מחבת של מים מלוחים רותחים. להחזיר לרתיחה, לבשל 3-5 דקות עד רך, ואז לנקז.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה, פעם רוחשת, מוסיפים את הברוקולי. מתבלים במלח ופלפל ומפזרים כמה שיותר פרמזן כמו שאתה רוצה להשתמש. מערבבים בעדינות את הפרחים בגבינה וחמאה. לפזר על פרמזן מגוררת קצת יותר לשרת.