קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

פרמזן חציל פריך

פרמזן חציל פריך
פרמזן חציל פריך לוקח מסביב 50 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 581 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. אם יש לכם קמח תירס, בצל, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1015 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 98%, וזה מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון צ'יפס חצילים אפויים פריכים עם רוטב טבילה במרינרה (צ' יפס פרמזן חציל אקאן!), צ'יפס חצילים אפויים פריכים עם רוטב טבילה במרינרה (צ' יפס פרמזן חציל אקאן!), ו צ'יפס חצילים אפויים פריכים עם רוטב טבילה במרינרה (צ' יפס פרמזן חציל אקאן!).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את שמן הקנולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולהשמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד לריכוך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
4
מוסיפים את השום ואת פתיתי פלפל אדום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
שוםשום
5
מוסיפים את 2 כפיות תיבול איטלקי, עגבניות ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מביאים לרתיחה ומניחים לבשל 10 דקות. שמור 1 1/2 כוסות מהרוטב לסיבוב המקוון 2 מתכון חצילים ופסטה.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
מלח ופלפלמלח ופלפל
חצילחציל
עגבנייהעגבנייה
פסטהפסטה
רוטברוטב
6
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הקימו תחנת לחם בעזרת 3 כלי אפייה. בצלחת הראשונה, מוסיפים את הקמח ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. בצלחת השנייה לטאטא את הביצים עם 1/2 כוס מים. במנה השלישית משלבים את פירורי הלחם, קמח התירס, 2 כפות הפרמזן ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. פורסים את החציל לפרוסות בגודל 3/4 אינץ'. מחפר אותם בקמח, ואז בשטיפת הביצים ואז בפירורי הלחם. מסדרים את החציל על 2 מגשי גיליונות המצוידים במדפים ואופים בתנור עד שהם פריכים, בערך 20 עד 25 דקות. שמור 4 פרוסות חצילים למתכון המקוון של סיבוב 2, חצילים ופסטה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פירורי לחםפירורי לחם
קמח תירסקמח תירס
חצילחציל
פרמזןפרמזן
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
פסטהפסטה
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מקציףמקציף
8
סובבו את התנור לצלייה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מכניסים את החציל, חופפים, לתבנית אפייה ב -2 שורות. מכסים כל שורה בכוס רוטב ומפזרים את גבינת המוצרלה ואת 2 כפות הפרמזן הנותרות. מכניסים מתחת לצלייה עד שהגבינה נמסה ומבעבעת, בערך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
חצילחציל
פרמזןפרמזן
גבינהגבינה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
10
מקשטים בפטרוזיליה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

חציל פרמיגיאן בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
צבע: בהיר גרנט אדום. זר: מורכב ומפותח עם ניחוחות פרי בשלים. חיך: אינטנסיבי ועשיר עם משקל רב ותמצית, מתיקות של פירות בשלים מתעכבים בגימור ארוך. מומלץ עם: ברווז, ציפורי משחק ומנות בשר אדום. התאמה מצוינת עם קורס גבינה משובח.