פרמזן ירקות
פרמזן ירקות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 548 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 3 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 58 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם גבינת מוצרלה, שמן זית, חצילים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. מתכונים דומים: פרמזן ירקות, מטגן ירקות פרמזן, ו פרמזן ירקות לזרוק.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
שים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 375 מעלות פ. חמאה תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'.
מניחים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה או מחממים גריל גז או פחם.
מזלפים את פרוסות החציל, השומר והקישואים בשמן זית. מתבלים במלח ופלפל. צולים את הירקות עד לריכוך, 3 עד 4 דקות מכל צד. (ניתן לאפות את הירקות גם בתנור של 375 מעלות למשך 15 עד 20 דקות עד שהם רכים).
כף 3/4 כוס מרוטב המרינרה מעל תחתית תבנית האפייה המוכנה. מסדרים מעל את פרוסות החצילים.
מפזרים 1 כוס גבינת מוצרלה ו 1/3 כוס גבינת פרמזן. מסדרים מעל את פרוסות השומר בשכבה אחת. כף 3/4 כוס רוטב מרינדה על הפלפלים.
מפזרים 1 כוס גבינת מוצרלה ו 1/3 כוס פרמזן. מסדרים מעל את הקישואים ומכסים ברוטב שנותר.
מפזרים את הגבינה הנותרת. מפזרים את פירורי הלחם על הגבינה ומזלפים בנדיבות שמן.
אופים עד שהחלק העליון מזהיב ויוצר קרום, 30 עד 35 דקות.