פרמזן-מרווה פירה בטטות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פרמזן מרווה פירה בטטה. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 247 קלוריות. אם יש לך גבינת פרמזן, חלב, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פירה בטטות עם בצל מקורמל, ברי ומרווה, טחינה פירה בטטה עם עלי מרווה מטוגנים, ו פירה בייקון ומרווה (מתכונים דומים).
הוראות
פירס כל תפוח אדמה עם מזלג 3 עד 4 פעמים בכל צד. לעטוף כל תפוח אדמה במגבת נייר לחה. מיקרוגל ב 8 דקות גבוהות, פונה לאחר 4 דקות. מגניב במקצת.
חותכים תפוחי אדמה לשניים; לגרוף עיסת לקערה. עיסת מאש.
מערבבים חמאה, חלב, מרווה, גבינת פרמזן, ומלח לתוך עיסת תפוחי אדמה.