פרמזן ניפץ תפוחי אדמה
תפוחי אדמה מרוסקים פרמזן עשויים להיות רק תוספת אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 332 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, חמאה, שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו פרמזן ניפץ תפוחי אדמה, פרמזן ניפץ תפוחי אדמה, ו פרמזן ניפץ תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה ומלח 1 כף בסיר 4 ליטר עם מים קרים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום ומבשלים, מכוסים, במשך 25 עד 35 דקות, עד תפוחי האדמה הם מכרז לחלוטין.
בסיר קטן, מחממים את החצי וחצי ואת החמאה.
שים את תפוחי האדמה לתוך קערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף משוט ומערבבים אותם במשך כמה שניות על מהירות נמוכה כדי לשבור אותם. מוסיפים לאט את השמנת והחמאה לתפוחי האדמה, ומערבבים במהירות הנמוכה ביותר (ברבעון האחרון של השמנת והחמאה צריכים להיות מקופלים ביד). מקפלים את השמנת החמוצה, גבינת פרמזן והמלח והפלפלפל הנותרים; טעם לתיבול ומגישים מיד. אם תפוחי האדמה עבים מדי, מוסיפים עוד שמנת וחמאה.