קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פרמזן ניפץ תפוחי אדמה

פרמזן ניפץ תפוחי אדמה
תפוחי אדמה מרוסקים פרמזן עשויים להיות רק תוספת אתה מחפש. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . מנה אחת מכילה 344 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל טחון, חצי חצי, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: פרמזן ניפץ תפוחי אדמה, פרמזן ניפץ תפוחי אדמה, ו פרמזן ניפץ תפוחי אדמה.

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה ו 1 כף מלח בסיר 4 ליטר ולהוסיף מים קרים לכסות. מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום ומבשלים מכוסה במשך 25 עד 35 דקות, עד רך לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
ניקוז.
3
בסיר קטן, מחממים את החצי וחצי ואת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
שים את תפוחי האדמה לתוך קערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף משוט ומערבבים את תפוחי האדמה במשך כמה שניות על מהירות נמוכה, כדי לשבור אותם. לאט לאט להוסיף את השמנת והחמאה לתפוחי האדמה, ערבוב במהירות הנמוכה ביותר (ברבעון האחרון של השמנת צריך להיות מקופל ביד). מקפלים את השמנת החמוצה, גבינת פרמזן, המלח הנותר, ופלפל; טעם לתיבול ומגישים מיד. אם תפוחי האדמה עבים מדי, מוסיפים עוד שמנת וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
תיבולתיבול
תפוח אדמהתפוח אדמה
חמאהחמאה
פלפלפלפל
קרםקרם
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה