פרמזן עוף חדש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פרמזן עוף חדש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 623 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. אם יש לכם אורגנו, מלח, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו קל פרמזן אצבעות עוף ועוטפת עוף פרמזן, Chasseur עוף (עוף בסגנון האנטר) עם פולנטה שמנת עם Gruyere ופרמזן, ו עוף פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה.
מניחים עגבניות בקערה בינונית; מערבבים ב 2 כפות שמן שום, ואז אורגנו ופלפל אדום כתוש.
מוסיפים עוף לקערה גדולה עם שאריות שמן שום ופונים למעיל.
מניחים 1 כוס פרמזן בצלחת עוגה. לטבול צד 1 של כל חתיכת עוף לתוך גבינה למעיל; לארגן עוף, בצד גבינה למעלה, על 1 חצי תבנית אפייה גדולה rimmed. לפזר עגבניות על החצי השני של הסדין.
עוף צלוי עד רק מבושל דרך המשרד לגעת, כ -10 דקות. סדר פרוסות מוצרלה על גבי עוף. חזור לתנור; צלי עד גבינה נמסה, 1 עד 2 דקות.
מעבירים עוף ועגבניות ל-4 צלחות.
מפזרים 1/4 הנותרים גבינת פרמזן כוס.