פרמזן עוף קל
המתכון עוף פרמזן קל יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-50 דקות. מנה זו מכילה כ 61 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 768 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לכי לחנות וקחי מוצרלה, פרמזן, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו קל פרמזן אצבעות עוף ועוטפת עוף פרמזן, פרמזן עוף קל, ו פרמזן עוף קל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. בצלחת רדודה, לשלב קמח עם 1/2 כפית. מלח ו 1/4 כפית. פפר. בקערה, להכות יחד ביצים 2 כף. מים.
מניחים פירורי לחם בעוד מנה רדודה.
לדלות עוף בקמח, להתנער עודף. לטבול לתוך תערובת ביצים, לתת ניקוז עודף. לדלות בפירורי לחם, לחיצה על בעדינות.
מניחים על נייר שעווה מצופה תבנית אפייה.
במחבת גדולה, חום 2 כפות. שמן על חום mediumhigh.
הוסף רבע קציצות. מבשלים עד הזהב, 1 1/2 עד 2 דקות לכל צד.
העברה לסדין אפייה מרופדת במגבת נייר. המשך לבשל עם שמן ועוף בשלוש קבוצות נוספות.
יוצקים חצי רוטב ספגטי לתוך תבנית אפייה 13 אינץ'.
מניחים שכבה אחת של קציצות על גבי. מכסה עם חצי מוצרלה וחצי פרמזן.
שכבה עם קציצות אחרות ורוטב.
מפזרים עם מוצרלה הנותרים ופרמזן.
אופים עד חם מבעבע, 20 דקות.